Marin Elektro er forhandler av Banner Batterier

Marin Elektro er forhandler av Banner batterier

I de siste 80 årene har det berømte bøffelsymbolet representert produksjonen av batterier som oppfyller de strengeste kvalitetsstandardene

Banner er et ledende europeisk batterimerke som produserer og markedsfører Banner startbatterier og industribatterier for drivsystemer og strømforsyning, som alle har førsteklasses kvalitet.

Banner er et uavhengig, østerriksk, familieeid selskap og en internasjonal aktør. Selskapet har lang erfaring innen produksjon og salg av startbatterier, industribatterier og batteritilbehør.

Med sine produksjonsanlegg i Linz-Leonding besitter Banner et av de mest moderne og miljøvennlige batterianleggene i Europa. Banner leverer til ledende bilprodusenter som BMW, VW, Audi, Porsche, Mercedes, Rolls-Royce, Seat, Aston Martin, Suzuki, Volvo, Kässbohrer og Liebherr, for å nevne noen.

Banner produserer batterier i OEM-kvalitet. Originale standard kraftpakker for mange områder av ettermonteringsmarkedet som biler, båter, gaffeltrucker, løfteplattformer, nødstrømforsyningssystemer, etc.

Banner demonstrerer dermed at kravet om kvalitet står øverst på agendaen. Banner implementerer teknisk utvikling i samarbeid med bilprodusenter, og derfor er disse innovasjonene tilgjengelige praktisk talt samtidig i både OEM-segmentet og ettermonteringsmarkedet.

Vårt lager lokalt, sammen med vår hovedforbindelse i Norge og gode logistikkløsninger gjør oss meget leveransedyktige i markedet både lokalt og nasjonalt.

 

Se vårt utvalg av Banner batterier i vår nettbutikk

 

Har du spørsmål om Banner batterier kontakt oss på:

Telefon: 52 84 45 80

Epost: post@marin-elektro.no