Marin Elektro inngår samarbeid med Auto-Maskin

Auto-Maskin styrker sin tilstedeværelse i det norske markedet sammen med Marin Elektro

Som et vertikalt integrert selskap, fra software skriving, prototype hardware produksjon og verifisering, til ISO- og IACS-sertifiserte produksjonsanlegg, har Auto-Maskin mer enn 50 års erfaring med å levere produkter, integrasjonsferdigheter, prosjektledelse og tilpassede løsninger til den globale marineverdenen.

Med dette samarbeidet tilbyr Marin Elektro og Auto-Maskin et komplett og enkelt tilgangspunkt til det lokale markedet for skipsalarm og motorkontrollsystemer, inkludert installasjon og support.

Daglig leder i Marin Elektro, Helge Stava, ser frem til å markedsføre og selge disse produktene: «Dette er produkter vi kjenner godt og har jobbet med i flere år. Auto-Maskin er kjent for sin høye kvalitet, og produktene er solide og pålitelige. Produktutvalget passer inn i våre forretningsområder, og sammen med vår kompetanse og tjenester vil dette være en god match. Vi ser også frem til å representere deres nyutviklede alarmsystem, Marine Watch Alarm Management, i tillegg til deres velkjente motorkontrollere.»

Klikk på lenken for å lese mer om Auto-Maskin