Salgs- og leveringsbetingelser

Betingelser

Ved gjennomført kjøp godkjenner man AS Marin Elektros betingelser under.

En bestilling er bindende for begge parter når kjøper har sendt sin bestilling til oss. Avtalen er likevel ikke bindende hvis det har forekommet skrive- eller tastefeil fra selgeren i bestillingsløsningen i nettbutikken eller i kjøperens bestilling, og den annen part innså eller burde ha innsett at det forelå en slik feil.

Forskrift §21 gjør oss pliktig til å opplyse våre kunder om at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet.
Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstalalsjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. DSB (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) har laget en veiledning på hva man gjøre selv av elektrisk arbeid. Les mer her

Alt EE-avfall (alle elektroniske og elektriske produkter) skal sorteres og leveres til godkjente innsamler-/behandlingsanlegg.

Pris

Den oppgitte prisen for varen(e) er den totale prisen kjøper skal betale. Denne prisen inkluderer alle avgifter og tilleggskostnader. Alle priser oppgis inkl. MVA.

Selger forbeholder seg retten til å endre priser.
Prisene er basert på underleverandørers tilbud og kampanjer.

Betaling

Vi bruker Vipps som betalingsmetode.

Det kan avtales betaling med faktura, da blir faktura sendt elektronisk ved forsendelse av varen. Betalingsfristen fremgår av fakturaen og er på minimum 14 dager fra mottak.

Kjøpere under 18 år kan ikke betale med etterfølgende faktura.

Levering og transport

Forsendelsen skjer for kundens regning og risiko. Ved transportskade, må transportør Posten/Bring kontaktes.

Bilder og info kan gjerne også sendes til oss på epost så vil vi hjelpe deg med å lage sak til Posten/Bring.

Fraktkostnad og fraktmåte

Frakt regnes ut av Posten/Bring. Bestillingen sendes med Posten/Bring til post i butikk nær deg eller leveres hjem til deg.

Feil eller manko

Feil eller manko ved forsendelse må meldes til post@marin-elektro.no innen rimelig tid etter at den ble oppdaget.

Uavhentet pakke

Kunden vil bli belastet tur/retur fraktkostnad.

Avbestilling

Ved avbestilling må det gis beskjed så snart som mulig, på telefon 52 84 45 80 eller via epost post@marin-elektro.no. Dersom du bekrefter avbestillingen før varen er sendt fra vårt lager vil du unngå gebyr for uavhentede pakker.

Retur

Retur blir kun akseptert etter avtale med selger. Her skal det alltid sendes epost til post@marin-elektro.no.

Ved retur av kjøp/varen med original emballasje hvor varen fremstår som nytt, refunderes hele kjøpesummen.

Dersom varen og/eller emballasje ikke fremstår som nytt, vil vi gjøre et fradrag i beløpet tilsvarende verdireduksjonen.

Angrerett

Som privat forbruker gir angrerettloven deg rett til å kansellere ditt kjøp. Dette forutsetter at du innen 14 dager etter at varen(e) er mottatt gir oss beskjed om at du vil benytte angreretten. Du vil da motta et skjema på epost som du returnerer sammen med varen.

Ved bruk av angreretten må varen leveres tilbake til oss uten unødig opphold og senest 14 dager fra melding om bruk av angreretten er gitt. Kjøper dekker de direkte kostnadene ved å returnere varen. For at angreretten skal kunne gjøres gjeldende må produktet være returnert oss, i originalemballasjen,
og i samme stand som ved mottak.

Varen returneres til:

AS Marin Elektro
Stølebuktvegen 8
4250 Kopervik

Ved retur av kjøp/varen med original emballasje hvor varen fremstår som nytt, refunderes hele kjøpesummen.

Dersom varen og/eller emballasje ikke fremstår som nytt, vil vi gjøre et fradrag i beløpet tilsvarende verdireduksjonen.

Angreretten kan ikke benyttes på produkter med begrenset levetid eller der varen er tilpasset kundens ønske.

Reklamasjon

Hvis det foreligger en mangel ved varen må kjøper innen rimelig tid etter at den ble oppdaget gi selger beskjed skriftlig via epost til post@marin-elektro.no. Reklamasjon kan skje senest to år etter at kjøper overtok varen. Dersom varen eller deler av den er ment å vare vesentlig lenger enn to år, er reklamasjonsfristen fem år.

Hvis kjøperen ikke reklamerer i tide, tapes retten til å gjøre mangelen gjeldende.

Garanti

For at garantier skal være gjeldene må produktet være installert i henhold til veiledning. Garantitiden regnes fra forsendelsesdato og gjelder i den utstrekning selgeren er dekket av leverandørens garantibestemmelser.

Personopplysninger

Vi trenger dine personopplysninger: navn, adresse, telefonnummer og epost for levering av varen(e) til deg, fakturering, og eventuelt kontakte deg i forbindelse med din bestilling.

Personopplysningene dine behandles på en trygg og profesjonell måte, og vi utleverer ikke dine data til tredjeparter dersom ikke loven tilsier dette.

Regnskap og avgiftshåndtering forplikter oss til å oppbevare disse opplysningene.

Per i dag bruker vi ikke cookies.

Hvilke rettigheter du har over dine personopplysninger?
I henhold til GDPR (personvern) loven har du som kunde rett til innsyn i hvilke opplysninger som er lagret hos oss ved forespørsel.