Vi søker Produktansvarlig Maritim Automasjon

Stillingsannonse - Produktansvarlig maritim automasjon

Vi søker en person som kan være med å videreutvikle vår satsing mot det maritime markedet med automasjonsprodukter. Gjennom forhandleravtaler og egenutviklede produkter så har vi en bred produktportefølje. Vi har blant annet hele produktporteføljen til Auto-Maskin som har levert kvalitetsprodukter til den maritime industrien i over 50 år.

Stillingsbeskrivelse

I Marin Elektro blir du en del av et kompetent miljø, som du vil jobbe tett sammen med. Du kommer til å ha produktansvar for våre porteføljer av automasjonsprodukter til den maritime industrien. Stillingen er nyopprettet, og det vil være gode muligheter til å forme stillingens innhold underveis. Arbeidsoppgavene er i hovedsak av teknisk og operasjonell art, men en vil også få en rolle innen salg og markedsføring.

Ansvar og arbeidsoppgaver

  • Produktansvar – forstå og lære seg produktene
  • Utarbeide/designe løsninger for våre kunder
  • Programmere, test, installasjon og idriftsettelse
  • Bistå ledelsen i markedsføring- og salgsarbeid av produktene
  • Utvikling av nye produkter / utvide produktporteføljen

Din bakgrunn

I Marin Elektro legger vi vekt på at våre ansatte har god fagkunnskap. Du må derfor ha fagbrev innen elektro og/eller automasjon for denne stillingen, samt erfaring fra maritim industri. Fagskole- eller høyskoleutdanning er en fordel, men ikke et krav.

Du må ha teknisk forståelse, programmeringskunnskap, og interesse for faget.

Du kommuniserer godt på norsk og engelsk, både muntlig og skriftlig.

Personlige egenskaper?

Marin Elektro er kjent for sine serviceinnstilte medarbeidere, vi liker ikke å si nei til våre kunder når de har behov for hjelp. Så du må kunne håndtere en hektisk hverdag. Det er også viktig at du er strukturert, initiativrik og ansvarsbevisst. Du er opptatt av kvalitet, er løsningsorientert og har evne å raskt sette deg inn i nye oppgaver og problemstillinger. Vi verdsetter om du er en person med godt humør og som liker å være en del av et team, samtidig som du tør å si dine meninger.

Vi som jobber her er stolte av Marin Elektro, og vi etterlever våre verdier som er å være serviceinnstilt, pålitelig, engasjert og nytenkende. Det er viktig at du også kan identifisere deg med våre verdier.

Vil du vite mer om denne jobben, ta kontakt med Helge Stava, tlf. 90 60 71 20.

 

Vi vurderer søknader fortløpende, så send gjerne inn din søknad og CV i dag: helge.stava@marin-elektro.no. Alle søknader behandles selvsagt konfidensielt.